ADA’s Eco Charter

[tab bordercolor=»» contentcolor=»» contentbackground=»»]
[tab_item title=»Δέσμευση προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον» titlecolor=»» titlebackground=»» titlebordercolor=»»]

nachh_eco_chartaΓια την κατασκευή καλλυντικών με συνέπεια καλής ποιότητας ανά πάσα στιγμή είναι μια πραγματική πρόκληση. Η ADA έχει επίγνωση της ευθύνης του για τον άνθρωπο και τη φύση. Με βάση αυτή την αντίληψη, αναπτύσσουμε προϊόντα που προάγουν την ευημερία. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε οικολογικά βιώσιμες πρακτικές σε όλη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας. Για μας, βιώσιμη πράξη σημαίνει ότι οι μακροπρόθεσμες τιμές οδηγούν τον δρόμο. Το σύνθημά μας: να αφήσει ανέπαφη πόρους πίσω για τις μελλοντικές γενιές!

Τα ακόλουθα έξι κριτήρια αειφορίας αποτελούν κώδικα δεοντολογίας μας:

 

 

 • Πρώτες Ύλες
 • Ασφάλεια
 • Ενέργεια
 • Νερό
 • Απόβλητα
 • Άνθρωπος και Κοινωνία

[/tab_item]
[tab_item title=»Πρώτες Ύλες» titlecolor=»» titlebackground=»» titlebordercolor=»»]

ingredients-test2_0Ότι είναι φυσικό θα πρέπει να παραμείνουν φυσικά .

Ξεκινώντας με την αγορά πρώτων υλών , η ADA ακολουθεί οικολογικές προδιαγραφές . Επομένως , χρησιμοποιούμε κυρίως ανανεώσιμες φυτικές πρώτες ύλες . Αυτό περιλαμβάνει ρυθμιστές λιπιδίων , όπως η επιφανειοδραστική ουσία coco γλυκοζίτης, που εξάγεται από καρύδας και φοινικέλαιο , καθώς και καλαμποκιού, πατάτας και άμυλα σίτου. Αυτός είναι ένας σημαντικός τρόπος για την εξοικονόμηση πόρων .

Οι ανανεώσιμες πρώτες ύλες , ιδίως , να απαιτούν διορατική σχεδιασμό και σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο . Ως εκ τούτου , όλα τα συστατικά που αγοράζουν υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές από τους ίδιους τους κατασκευαστές . Για να είναι στην ασφαλή πλευρά , κάθε στοιχείο που εξακολουθεί να είναι εκ νέου ελέγχεται μέσω πρόσθετες δοκιμές μας μικροβιολογικές in-house .

Κατά την ανάπτυξη των σκευασμάτων μας δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ασφαλή ανοχή των προϊόντων καθώς και υψηλή αποτελεσματικότητα . Ένας αυξανόμενος αριθμός των λύσεων των προϊόντων μας συμμορφώνονται με τα αυστηρά οικολογικά κριτήρια – από σκεύασμα σε συσκευασία – και έχουν λάβει το οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( ΕΕ ) .

Η δέσμευσή μας :

 • Χρήση μόνο κορυφαίας ποιότητας , φυτικής προέλευσης πρώτες ύλες
 • Αυστηρά κριτήρια επιλογής
 • Σκευάσματα με τη βέλτιστη ανοχή για τον άνθρωπο και τη φύση , κανένα ζώο ή γενετικά τροποποιημένες ουσίες , σχεδόν πλήρως βιοδιασπώμενα τασιενεργά

[/tab_item]
[tab_item title=»Ασφάλεια» titlecolor=»» titlebackground=»» titlebordercolor=»»]

nachh_eco_charta_sicherheit_0Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για την προστασία σας .

Σε κάθε ένα από το ξενοδοχείο που συνεργαζόμαστε, θέλουμε να προσφέρουμε μόνο το καλύτερο για τους επισκέπτες του . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε εξασφαλίσει τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και υγιεινά . Κάθε ένας και κάθε προϊόν που υπόκειται σε εκτενείς δοκιμές και αναλύσεις , όχι μόνο στη φάση της ανάπτυξης , αλλά και κατά τη διάρκεια της παραγωγής . Ακόμη και μετά την εισαγωγή στην αγορά θα συνεχίσει τις προσπάθειες παρακολούθησης μας . Εμείς δεν συμμετέχουμε σε δοκιμές σε ζώα σε οποιαδήποτε από αυτές τις φάσεις .

Είναι αυτονόητο ότι όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τη συγκεκριμένη χώρα καλλυντικά κανονισμούς . Εγγυόμαστε συνέπεια ασφαλείς διαδικασίες παραγωγής, με state-of – the-art τεχνολογίες μας . Ως αποτέλεσμα , για εμάς « Made in Germany » δεν είναι απλώς μια σφραγίδα ποιότητας , αλλά η υπόσχεση ενός εξαιρετικά υψηλού επιπέδου . Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2008 εξ ολοκλήρου .

Η δέσμευσή μας :

 • Η διαχείριση της ποιότητας και ευρείας κλίμακας ελέγχους σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού
 • Συμμόρφωση με τη χώρα – συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές των καλλυντικών
 • Σαφής επισήμανση
 • Παραγωγή σε συμμόρφωση με GMP ( Good Manufacturing Practice)
 • Πιστοποίηση ISO 9001:2008

[/tab_item]
[tab_item title=»Ενέργεια» titlecolor=»» titlebackground=»» titlebordercolor=»»]

nachh_eco_charta_energie_0Μερικές φορές η τεχνογνωσία είναι το παν .

Ευτυχώς , η παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων δεν απαιτεί υψηλή εισροή των πρώτων υλών. Η κατανάλωση ενέργειας και η προκύπτουσα εκπομπές CO ₂ της εντός της παραγωγικής διαδικασίας μπορεί , ωστόσο , να είναι σημαντικές .

Για το λόγο αυτό , χρησιμοποιούμε τεχνολογικά σύγχρονες εγκαταστάσεις που είναι συγκριτικά χαμηλό σε κατανάλωση ενέργειας και τα ποσοστά των εκπομπών . Για παράδειγμα , έχουμε χρησιμοποιήσει μια λεγόμενη « ψυχρή διαδικασία» για την παραγωγή λοσιόν σώματος , το οποίο εξοικονομεί έως 40 % της ενέργειας . Ένα άλλο παράδειγμα είναι η θερμότητα της διαδικασίας που απαιτείται για την παραγωγή μας . Με τη μετατροπή του φυσικού αερίου θα ήταν σε θέση να μειώσει δραστικά το ενεργειακό μας αποτύπωμα .

Και έπειτα υπάρχουν τα μικρά πράγματα που κάνουν μια μεγάλη διαφορά : παράγουμε τα προϊόντα μας κοντά στους πελάτες μας . Προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι και να συμβάλλουν στην προστασία του κλίματος που , επίσης, να αγοράσει τις απαραίτητες πρώτες ύλες σε μεγάλο βαθμό από τους προμηθευτές στην περιοχή .

Η δέσμευσή μας :

 • Ενεργειακά αποδοτική παραγωγή
 • Χρήση των εγκαταστάσεων υψηλής τεχνολογίας
 • Ισορροπία με χαμηλές εκπομπές CO2

[/tab_item]
[tab_item title=»Νερό» titlecolor=»» titlebackground=»» titlebordercolor=»»]

nachh_eco_charta_wasser_0Είναι αρκετά σαφές : το νερό είναι ζωή .

Υδάτινων πόρων κόσμος μας δεν είναι μόνο άνισα κατανεμημένη , αλλά είναι και απειλούνται από τη ρύπανση και την υπερεκμετάλλευση . Για το λόγο αυτό, ADA Καλλυντικά Διεθνής περιορίζει την κατανάλωση του νερού , όπου είναι δυνατόν , ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των διαδικασιών παραγωγής . Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών , η κατανάλωση νερού μας έχει μειωθεί στο ελάχιστο αναγκαίο .

Επιπλέον, η εταιρεία μας τηρεί τις αυστηρές οδηγίες του γερμανικού Υδατικών Πόρων Act ( » Wasserhaushaltsgesetz » ) . Ο νόμος αυτός περιέχει τις απαιτήσεις για την προστασία και τη χρήση των υπογείων υδάτων . Το υπόγειο νερό είναι μια σημαντική συνιστώσα του κύκλου του νερού και είναι απαραίτητη για διάφορες οικοσυστήματα της φύσης .

Παρόλο που τα προϊόντα τα καλλυντικά μας θα καταλήξουν σε λύματα , αφού χρησιμοποιούνται , έχουν σχεδιαστεί για να βλάψει την ποιότητα του νερού όσο το δυνατόν λιγότερο . Τενσίδης περιέχουν προϊόντα περιποίησης σώματος μας είναι 90 % βιοδιασπώμενα και έτσι δεν αποτελούν απειλή για το έδαφος των υδάτινων πόρων μας .

Η δέσμευσή μας :

 • Χαμηλή κατανάλωση νερού
 • Minimal λυμάτων
 • Η διασφάλιση της οικολογικής ισορροπίας των υπόγειων υδάτων

[/tab_item]
[tab_item title=»Σκουπίδια» titlecolor=»» titlebackground=»» titlebordercolor=»»]

nachh_eco_charta_abfall_0Μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο .

Οι απαιτήσεις ενός συνεχώς αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού καταστρέφουν τους διαθέσιμους πόρους μας . Για το λόγο αυτό , έχουμε ελαχιστοποιήσει την είσοδο των πρώτων υλών και της δημιουργίας αποβλήτων από την αρχή με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνολογιών παραγωγής αποδοτική χρήση των πόρων .

Η περιβαλλοντική συμβατότητα των προϊόντων μας είναι μια άλλη πτυχή της δέσμευσής μας . Υπάρχουν δύο διαστάσεις σε αυτό : συστατικό βιοδιασπασιμότητας και ανακύκλωσης συσκευασιών . Πρώτον : όλα τα προϊόντα μας που καταλήγουν σε λύματα , αφού χρησιμοποιούνται έχουν βελτιστοποιηθεί σε σχέση με τη βιολογική τους αποικοδόμησης . Δεύτερον : Οι συσκευασίες των προϊόντων μας αποτελείται κυρίως από PET , ένα υλικό που είναι 100 % ανακυκλώσιμο . Επίσης εργαζόμαστε όλο και περισσότερο με PCR ( Δημοσίευση των καταναλωτών ρητίνη ) , ένα συνθετικό υλικό που έχει ήδη ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί πλήρως .

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη ιδιαίτερα οικολογική συνείδηση ​​, είμαστε πάντα αναζητούν περαιτέρω ευκαιρίες για τον περιορισμό των αποβλήτων προϊόντων μας ακόμη περισσότερο ή , τουλάχιστον , να βρουν τρόπους για να τις χρησιμοποιήσετε ξανά σε ένα λογικό τρόπο .

Η δέσμευσή μας :

 • μείωση των αποβλήτων
 • Η χρήση ανακυκλωμένων ή ανακυκλώσιμων υλικών
 • Πολλαπλή χρήση του δευτερογενούς συσκευασίας

[/tab_item]

[/tab]