Προφίλ

hhslogo

 

 

 

 

Γιατί ADA Cosmetics;

Η μέρα ξεκινά. Μια γρήγορη ματιά στον καθρέφτη. Μετά κατευθείαν στο ντους. Ζεστό νερό τρέχει στο δέρμα σας. Ένα πρόσθετο κτύπημα του αγαπημένου σας αφρόλουτρου. Ο απαλός αφρός ξεπλένει μακριά τα ίχνη της νύχτας και σας αναζωογονεί με ένα λεπτό άρωμα. Η πρώτη αισθησιακή απόλαυση της ημέρας, μια στιγμή ευδαιμονίας πριν το ξεκίνημα της μέρας σας. Υπάρχουν πολλές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν εσείς και οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν ευχαρίστηση σε καλλυντικά προϊόντα από την ADA Καλλυντικά International.

Η πρώτης κατηγορία ποιότητας μας στη φροντίδα του σώματος σας αφήνει ικανοποιημένους από κάθε άποψη. Οπουδήποτε. Όλη την ώρα. Απλά επειδή είναι τα καλλυντικά FEELGOOD της ADA!

Ένα άρωμα, μια συνάντηση, μια ανάμνηση – η ζωή προκαλεί τα συναισθήματα. Είναι τα θετικά συναισθήματα που αναζητούμε και είναι πρόθυμα να παραδοθούν. Στο μπάνιο του ξενοδοχείου  είναι οι μικρές ανέσεις των καλλυντικών του ξενοδοχείου που σας επιτρέπουν να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας με τον πιο ευγενικό τρόπο. Μια αρμονική φροντίδα του σώματος, που εκπροσωπείται στα κατάλληλη προϊόντα, είναι μια δοκιμασμένη συνταγή για την ευημερία των επισκεπτών μας και έχει θετικό αντίκτυπο – Ως εκ τούτου, είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη αφοσίωση των πελατών. Ακριβώς αυτή η επιτυχία είναι ο κινητήριος παράγοντας για ADA Καλλυντικά International. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ξενοδοχείο σας, η ατομική ταυτότητά σας,  και οι καλεσμένους σας είναι πάντα το κέντρο της προσοχής μας. Ο στόχος μας: να δημιουργήσουμε για την περιποίηση του σώματος
προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που σας επιτρέπουν να παρέχετε καλλυντικά του ξενοδοχείου σας, της διεθνούς κορυφαία ποιότητα – άκρως αποτελεσματική και καινοτόμα, ενώ αποπνέει μια μοναδική γοητεία.

Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο που κάνει τη ζωή μας, πλούσια και ζωντανή . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ποικιλία είναι επίσης η κατευθυντήρια αρχή για τα προϊόντα μας . Για παράδειγμα, γιατί να μην εισάγουμε ένα θέμα διαφορετικών πολιτισμών στο μπάνιο του ξενοδοχείου σας ; ή προτιμάτε βιολογικά αιθέρια έλαια ; Φρεσκάδα θάλασσας ; Εξωτικά αρώματα; Ή ίσως ήπια βότανα ; Οι Spa συλλογές μας είναι διακριτικά ατομικές – ακριβώς όπως είστε εσείς .

Κάθε σειρά περιποίησης σώματος μέσα σε αυτές τις συλλογές παρουσιάζει τη δική της λάμψη. Είτε πρόκειται για ένα φουτουριστικό τρόπο ζωής , μια διαχρονική παράδοση , μια πιο φυσική προσέγγιση ή απλά wellness – κάθε σειρά του έχει τελειοποιηθεί σε ένα θέμα στο άρωμα , τα συστατικά του και το σχεδιασμό flacon και , ως εκ τούτου , παρουσιάζει τη δική του προσωπικότητα . Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τα συναισθήματα σας . Ή, ίσως προτιμάτε καλλυντικά του ξενοδοχείου από τη συλλογή διεθνών brand; Προσφέρουμε μια επιλογή διεθνώς γνωστές μάρκες , όπως Bvlgari ή Chopard , των οποίων η εικόνα έρχεται ως ένα πρόσθετο όφελος . Όποια και αν είναι η επιλογή σας μπορεί να είναι , θα διασφαλίσουμε ότι η προσωπική σας φροντίδα με τα προϊόντα μας θα είναι πάντα κάτι το διαφορετικό. Πάντα την ποιότητα . Πάντοτε κάτι το ιδιαίτερο .

template-b_about_ada_phil_580_380

1 . Έχουμε δώσει στον όρο ποιότητα νέο νόημα σε κάθε έννοια .

2. Η Γκάμα των προϊόντων μας προσφέρει την ποικιλομορφία και την έμπνευση . Επί του παρόντος , υπάρχουν περισσότερες από 20 διαφορετικές μάρκες ADA ομορφιάς στην αγορά .

3. Είμαστε δημιουργικοί και εξαιρετικά καινοτόμοι : μια πραγματική πρωτοπόρος εταιρεία για καλλυντικά του ξενοδοχείου . Επιδιώκουμε ατομικές λύσεις και προκαλούμε νέες τάσεις .

4. Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Πληρούμε τις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών μας, παρέχοντας συγκεκριμένες , προσαρμοσμένες λύσεις στα καλλυντικά .

5. Οι πελάτες μας , οι ιδέες τους και τα συμφέροντά τους – αυτά είναι τα κριτήριά μας . Η ικανοποίησή σας είναι ο στόχος μας . Αυτή η σχέση με τους πελάτες μας, προκύπτει σαφώς από το εξειδικευμένο επίπεδο των υπηρεσιών μας .

6. Οι ηθικές αξίες μας στηρίζονται στην αίσθηση της ευθύνης μας για τον άνθρωπο και τη φύση . Για το λόγο αυτό , η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί για την εκπλήρωση των οικολογικών , οικονομικών και κοινωνικών ιδεωδών .

Leave a comment